Een laptop kopen kost een heleboel geld, zeker wanneer je aan het studeren bent. Ben je iemand die buiten de studies om niet vaak met een pc werkt? Dan kan je overwegen om een laptop te gaan huren. Je kan een budget laptop huren en wanneer je software nodig hebt, kan je het bijhorende office software pakket gewoon mee huren! Ideaal wanneer je maar voor een tijdelijke periode een laptop nodig hebt. 

Budget laptop huren 

Heb je enkel een laptop nodig om wat op het internet te surfen, wat te studeren en je mails te beantwoorden? Dan is een budget laptop huren voor jou waarschijnlijk wel voldoende. Op deze laptop staat een alternatief voor het Office pakket, waarbij je tekstbestanden of een spreadsheet kan maken of bewerken. Wil je echter specifieke Word of Excel bestanden maken of bewerken, dan huur je best een Microsoft Office pakket bij. Je kan de budget laptop huren voor 12,5 euro per dag, bij elke dag erbij komt het op 2,75 euro extra. 

Software huren 

Wanneer je toch specifieke zaken zoals Word of Access bestanden moet maken of bewerken, dan kan bij je standaard budget laptop ook een software pakket huren. Je kan kiezen voor de versie van 2013 of 2016. De huurprijs bedraagt hiervoor 1 euro per dag. Wij installeren deze software ook voor jou, zodat je meteen aan de slag kan met je pc. Hiervoor rekenen wij een eenmalige installatiekost van 5 euro. 

Waarom een laptop huren?

Een laptop huren heeft tal van voordelen. Niet alleen bespaar je in de eerste plaats de aankoopkost, maar je vermijdt ook het risico dat de laptop maar op je bureau staat, terwijl je hem niet meer gebruikt. Bij Laptopshuren.nl kan je per dag huren en dus niet meer of langer betalen dan wanneer je de laptop nodig hebt. Bovendien wordt hij bij jou thuis geleverd, zelfs de volgende al. Dit, zodat jij snel en eenvoudig aan de slag kan!