Zakelijke Tips

Mediaproducten voor een event

Voor een bedrijfsevenement heb je vaak een mediaspeler nodig. Je kunt hier voorbeeld een beamer huren of gebruik maken van een groot tv-scherm.

Computerexpert.nl

Wij bevelen computerexpert.nl van harte aan. Zij leveren reparatie, onderhoud en ondersteuning.

Automatiseren van je boekhouding en bedrijfsprocessen

Veel grote en middelgrote organisaties automatiseren of ondersteunen hun bedrijfsprocessen met ERP-software. Deze software helpt bij een meer complexere dataverzameling en het automatiseren van repeterende handelingen. Wil je meer weten? Lees ook deze informatie: wat is een ERP systeem?

enhrsolutions.nl

Training Six Sigma green belt

Volg de trainingen voor lean Six Sigma green belt bij de beste opleiders van Nederland. Klik op de link voor meer informatie en prijzen.

ICT-recht

Het ICT-recht is van uiterst belang in de huidige tijd waarin allerlei apparaten met elkaar zijn verbonden. Zorg er daarom voor dat u goed ge?nformeerd bent en blijft.

VCA opleiding voor de vakman

Leer te werken volgens de VGM checklist. Met de VCA Cursus leg je de basis om in goede gezondheid te kunnen blijven werken.

Technische banen

Er is een groot tekort aan technisch personeel. Er zijn dus veel vacatures in de technische branche. Ben je op zoek naar een baan in de techniek? Kijk dan op de website van NL-techniek.nl.

Heftruck opleiding

Voor het volgen van een heftruck cursus bekijkt u de website van Jonkman Opleidingen. Er is een cursus voor bedrijven en particulieren. Landelijk erkend.

Heftruck opleiding

Voor het volgen van een heftruck cursus bekijkt u de website van Jonkman Opleidingen. Er is een cursus voor bedrijven en particulieren. Landelijk erkend.

Training voor werving via LinkedIn

Promotie op LinkedIn is de uitgelezen mogelijkheid om jezelf optimaal zichtbaar te maken voor werkgevers en zakenpartners. Volg linkedin training om te leren hoe je het maximale uit het platform kunt halen.

Het geheim achter salestrainingen

Verkopers hebben echte succesverhalen nodig om ge?nspireerd te raken. Kies verhalen en casestudies die voorbeelden laten zien van wat werkte, wat niet werkte en hoe het proces van begin tot eind werkt. Volg een salestraining bij Proftrainingen.nl voor voorbeelden of om zelf ge?nspireerd te raken.

Bijles nemen in Den Haag

Den Haag is een grote stad met veel scholen maar ook voor bijles is Den Haag een grote stad. Zo vind je via student voor student snel een tutor om jouw bijles te geven in het vak dat je nodig hebt.

aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

Of je nu een onderneming runt of particulier jezelf goed wil verzekeren, kijk op de website van verzekering.nl voor de beste aansprakelijkheidsverzekering.

School reinigen corona

Nu de scholen weer geopend zijn, is het van belang dat de school een veilige en schone omgeving is. Laat uw school reinigen door een gespecialiseerde team van James Cleaning.

Werving- en selectiebureau

Werving- en selectiebureau Burger Support biedt vacatures in lelystad die naadloos op jouw wensen aansluiten.

Toonbankdisplay

Voor het verkopen van spontane aankopen is het inzetten van een toonbankdisplay van PPD ideaal. Presenteer je producten mooi met een actie en zie je omzet omhoog knallen.

HVK Stevens

Hvk stevens is zakelijk adviseur op verschillende vlakken wanneer het gaat om ondernemen en de juridische en financiële zaken die hierbij een rol spelen. Kijk op hun website voor meer informatie over hun diensten.

Letsel

Heeft u letsel opgelopen en wilt u een vergoeding? Informeer over een Letselschade advocaat.

www.weproduce.nl

Ontwerpen en realiseren van geborduurde (bedrijfs)kleding kun je het beste overhouden aan de professionals. Neem daarvoor contact op met Weproduce.

PMC

Wanneer je beter wil worden op zakelijke vlakken zoals sales en management, dan volg je een training van Pieterman Management Combinatie.

Your Personal Investment

Op de website van Your Personal Investment kun je allerlei informatie vinden die je kan helpen wanneer je je richt op persoonlijke groei en persoonlijke ontwikkeling.

PMC

Wanneer je beter wil worden op zakelijke vlakken zoals sales en management, dan volg je een training van Pieterman Management Combinatie.

Professionele Elektrotechniek Diensten op Maat

Op zoek naar betrouwbare elektrotechniek diensten die aan jouw specifieke behoeften voldoen? Bij Tecforrec leveren we professionele oplossingen op maat voor een breed scala aan elektrotechnische projecten. Of het nu gaat om installatie, onderhoud of advies, ons ervaren team staat voor je klaar om uitstekende resultaten te leveren. Kijk voor meer informatie op onze website: Elektrotechniek.

Mediation in Gorinchem: Vind een Beter Conflictbeheer

Ontdek de mogelijkheden voor mediation in Gorinchem met Bmiddl Mediation Gorinchem bij Cursus Office Groningen. Leer effectieve communicatievaardigheden en vind oplossingen voor geschillen.