Je bent van plan om je bedrijf op zoveel mogelijk manieren onder de aandacht te brengen. Het is dus goed om je bedrijf zoveel mogelijk te laten zien. De mensen moeten ermee in contact komen. Op die manier zullen ze de naam van jouw bedrijf in hun achterhoofd houden wanneer ze iets van je nodig hebben of van je gebruik willen maken. Online zijn er heel veel manieren om je bedrijf te promoten. In dit blog staan we echter stil bij een aantal offline mogelijkheden. Denk hierbij aan kranten, posters laten drukken en kantoorartikelen.

Je eigen krant

Wanneer je graag updates verstuurd van ontwikkelingen die zich afspelen binnen je bedrijf of graag actueel mensen van je bedrijf op de hoogte te laten houden kun je ervoor kiezen om je eigen krant te drukken. Deze krant komt dan bij mensen in de bus en zullen genoeg aandacht trekken voor je bedrijf. Het drukken van je eigen krant is geen hele voordelige manier van offline promotie.

Posters laten drukken

Posters zijn een minder directe vorm dan kranten maar zijn ook een stuk voordeliger om te laten drukken. Je kunt posters ophangen bij openbare ruimtes of samenwerkingen zoeken waar je op locatie een poster kunt laten ophangen. Er zijn ook voldoende bedrijven die je kan benaderen om posters te laten hangen. Dit kan bijvoorbeeld bij veel supermarkten.

Kantoorartikelen meegeven

Er zijn talloze voorbeelden te bedenken om kantoorartikelen als promotie doeleinden in te zetten. Dit gaat van pennen en schriften tot usb-sticks en webcam covers. Deze producten worden dagelijks gebruikt en kunnen dus een groot effect hebben wanneer de naam van jouw bedrijf op deze artikelen staat. Het is belangrijk om je bedrijf voldoende te promoten. Via beide manieren, online en offline, moet je zichtbaar zijn zodat de mensen aan je denken.