Wanneer je een eigen bedrijf hebt, is het van belang dat je kijk voor zakelijk internet. Zakelijk internet is erg handig om aan te schaffen. Voor kleine bedrijven is het nog niet belangrijk om zakelijk internet aan te schaffen. Als je de licenties wilt kopen van Microsoft, dan is het wel van belang dat je weet waar je deze licenties kunt vinden. Je kunt bij Microsoft meerdere licenties krijgen. Deze licenties zijn dan ook voor verschillende doeleinden.  

Verschillende licenties voor verschillende doeleinden  

De Microsoft licenties kun je kopen om verschillende redenen. Zo heb je de mogelijkheid om een licentie te kopen voor zakelijk glasvezel internet. Daarnaast kun je nog voor 5 andere redenen een licentie kopen bij Microsoft. Het kopen van de Microsoft licenties kun je zelf makkelijk via het internet doen. Je kunt dan ook zelf naar de site. Wanneer je hebt betaald voor de licentie, dan zal je de licentie via de mail binnen krijgen. Zo kun je zo snel mogelijk gebruik maken van de licentie.  

De voordelen van het nemen van een licentie  

Er zijn meerdere voordelen die je hebt wanneer je een licentie via het internet koopt. Je hebt namelijk verschillende licenties die je kunt kopen. Wanneer je een licentie op het internet aankoopt, zal je merken dat je bijna geen gedoe krijgt met de licentie. Dit komt doordat de licentie via de mail binnen komt. Deze licentie of NDIX werkt dan ook altijd. Hierom is het een groot voordeel om licenties te kopen via het internet. Het kopen van de licenties kan je op meerdere manieren doen. Ook kun je terecht bij meerdere bedrijven. Hierdoor weet je zeker dat je een goede licentie aankoopt.  

Een maandelijks abonnement  

Als je licenties van Microsoft wilt kopen, zal je wel iedere maand vastzitten aan een bepaald bedrag. Dit bedrag dien je dan ook iedere maand te betalen. Het betekent dan ook dat je een abonnement hebt. Je kunt aan dit abonnement vast zitten voor een half jaar of een heel jaar. Dit verschilt per pakket wat je hebt gekozen. Wanneer je niet aan een abonnement wilt vast zitten. Dan is het helaas niet mogelijk om een licentie aan te kopen van Microsoft.  

Problemen? Dan kom je er makkelijk uit! 

Als je problemen hebt met de licentie die je binnen hebt gekregen. Dan kan je kijken voor de zelf service. Deze service is erg handig. Je kunt namelijk zelf het probleem oplossen. In de zelfservice staan meerdere vragen. Wanneer deze vraag past bij jouw vraag, kan je kijken of je het zelf kunt oplossen. Lukt dit nou niet? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice. Ook hier zal het probleem zo snel mogelijk opgelost worden waardoor je geen problemen krijgt met de licentie. Als jij zo snel mogelijk gebruik wilt maken van de licentie, dan is het vaak fijn als je ergens terecht kan wanneer het niet helemaal werkt. Gelukkig is dit bij Microsoft mogelijk en weet je dus ook zeker dat je soms al binnen enkele uren aan de slag kan!