Als ijverige student wil je volop voor je studies gaan en is je doel om te slagen in je opleiding. Maar studeren kan voor de gemiddelde student een zware kost worden. Niet alleen de opleiding zelf kost een heleboel geld, maar ook de extra benodigdheden kosten vaak enorm veel. Daarom is het als student belangrijk om in zoveel mogelijk kosten te kunnen besparen. Zo kan je bijvoorbeeld een laptop huren om op te studeren in plaats van er één te kopen!  

Standaard laptop huren 

Wanneer je je laptop enkel zou gebruiken voor het lezen van je mail, internet te gebruiken en werk studies op te maken, dan heb je niet veel meer nodig dan een gewone standaard laptop. Deze kan je bij studiepc.nl gewoon huren voor 22 euro per maand. Je gaat een abonnement aan, waarbij je eenmalig 50 euro betaalt voor de borg en je kan de laptop dan elke maand naar hartenlust gebruiken. Na een half jaar kan je je abonnement kosteloos opzeggen. Een standaard laptop huren bespaart je de grote kost van het aankopen van een pc! 

Laptop met software huren 

Bij een standaard laptop huren, installeer je zelf de software die je wenst en die je nodig hebt. Een laptop met software huren, wordt natuurlijk al een heel stuk duurder. Je kan gewoon zelf gratis de software erop zetten die je nodig hebt. Het gratis Open Source pakket Open Office is daar een goed voorbeeld van. Dit is een gratis pakket dat Microsoft Office vervangt en waarbij jij dus niet de hoge kosten hebt om zo’n pakket aan te schaffen. Naast het huren van een standaard laptop, kan je ook een MacBook Air, Ipad Air en mini laptop huren. 

Waarom kiezen voor studiepc.nl? 

Bij studiepc.nl kan je kiezen uit een goed aanbod van toestellen die je kan huren. Het aanbod begint al vanaf 15 euro per maand, ideaal om als student hoge kosten uit te sparen. Wanneer je problemen ondervindt tijdens het verhuur van je toestel, neem je gewoon contact op met hen en zij lossen het probleem voor je op. Je huurt een toestel voor minstens 6 maanden, daarna kan je vrijblijvend elke maand opzeggen. Je krijgt een degelijk toestel en je bent bovendien ook nog eens verzekerd voor moest er iets misgaan met het toestel!