Ben je voor je bedrijf op zoek naar een goed en betrouwbaar Learning Management Systeem? Denk dan eens aan het systeem van Bloomville. Een duidelijk, makkelijker monteer- en hanteerbaar systeem, waarin je een goed overzicht krijgt van het leren en opleiden van personeel.

Hoe werkt het Learning Management Systeem?

Het Learning Management Systeem van Bloomville is een makkelijk te implementeren systeem. In het systeem wordt alles rondom het opleiden en leren van je personeel bijgehouden. Dit zorgt dus voor een duidelijk overzicht van wat er gebeurt met betrekking tot de opleidingen van je personeel. Daarnaast wordt de selfservice van het personeel gestimuleerd. Zij hebben zelf de touwtjes in handen. Ook scheelt dit een hoop werk voor de HR-afdelingen, die normaal gesproken erg lang bezig zijn met het organiseren van leren. Ook het inschrijven voor opleidingen en cursussen, zowel intern als extern, vinden in dit systeem plaats.

Het uitdraaien van rapportages wordt ook gemakkelijker gemaakt. Met een druk op de knop maakt het systeem de rapportages. Op die manier heb je de resultaten dus online, maar ook super snel in een handig overzicht.

Resultaten

De resultaten van zo’n Learning Management Systeem zijn dan ook duidelijk terug te zien. Hieronder een overzichtje van de resultaten:

  • In een overzicht de leerbehoeften en leercurve van het personeel bekijken
  • De strategie van het bedrijf vertaalt zich door naar individuele leermodules van de medewerkers
  • De medewerkers worden gestimuleerd en ondersteund in hun eigen verantwoordelijkheid wat betreft hun ontwikkeling op het gebied van leren
  • Zicht en daarmee grip op het rendement van het opleidingsbudget
  • Een centrale omgeving die aan te passen is naar de wensen van het bedrijf, waarin snel en efficiënt gewerkt kan worden
  • De kosten worden automatisch doorbelast door middel van een koppeling naar het financiële systeem

Kortom: ben je benieuwd wat een Learning Management Systeem van Bloomville voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ze op voor meer informatie.