Een USB stick is altijd handig om te hebben. Het biedt ons de mogelijkheid om bepaalde bestanden gemakkelijk met ons mee te nemen, zodat we zelfs aan de slag kunnen wanneer we niet achter onze eigen computer of laptop aan het werk zijn. Daarom zijn vele mensen altijd blij wanneer ze een USB stick krijgen. Dit maakt het dan ook een uitstekende giveaway of relatiegeschenk, want het is zowel functioneel als een uitstekende manier om een bedrijf te promoten. Immers kun je USB sticks laten bedrukken met bijvoorbeeld de naam en/of het logo van jouw bedrijf. Dankzij de functionaliteit en veelzijdigheid van de USB stick is het een slim idee om deze te laten bedrukken en in te zetten als giveaway.

Voordelen van een USB stick laten bedrukken

Waarom wordt de USB stick zo vaak verkozen als giveaway? Dat is simpel, het voldoet namelijk aan veel voorwaarden die een giveaway een top geschenk maken voor een klant. Ten eerste zijn deze gemakkelijk te bedrukken, zodat het promoten van jouw bedrijf een fluitje van een cent is. Ten tweede is een USB stick voor veel mensen van toegevoegde waarde, het is iets wat daadwerkelijk gebruikt zal worden door jouw klanten.

Daarnaast heb je de keuze uit verschillende soorten USB sticks, van opslagruimtes van 1 GB tot aan opslagruimtes van 16 GB. Je kunt ook kiezen voor een grote of kleine oplage. Ten slotte is een USB stick mobiel, zodat op meerdere plaatsen promotie gemaakt kan worden op een kleinschalige manier. Het vergroot de naamsbekendheid van een bedrijf.

Daarom is het bedrukken van een USB stick de moeite waard

CD’s en DVD’s zijn al jaren uit de mode, voortaan slaan we onze bestanden op een USB stick op. Daarom is het laten bedrukken van USB sticks een slimme zet, zodat deze producten ingezet kunnen worden als giveaway of relatiegeschenk.