Tegenwoordig zijn de smartphones niet meer uit ons leven weg te denken. Is het niet voor social media of een foto te nemen, dan is het wel voor het lezen van onze mails. Maar, hoewel je het misschien niet zou denken, toch heeft niet iedereen tegenwoordig zo’n slimme telefoon in zijn zak zitten. Er zijn best nog mensen, vooral van de oudere generatie die nog een gewone gsm hebben waarmee je niet op het internet kan. En dan is het wel heel handig en gemakkelijk om op internet snel en veilig via de provider mails te kunnen lezen. 

Onlinewebmailinloggen 

Wat is webmail zullen veel mensen zich waarschijnlijk afvragen? Wel, dit is simpelweg e-mails versturen en lezen zonder dat je er bepaalde software voor moet installeren op jouw computer. Je kan via je browser inloggen op een afgesloten mail gedeelte en dat is de webmail. Heel veel providers zoals Telenet en KPN hebben er, maar de meest bekende zijn natuurlijk Gmail en Outlook. Op die manier kan je gemakkelijk en snel waar je maar bent, overal ter wereld je mails lezen en er ook versturen. Op onlinewebmailinloggen kun je allerlei informatie vinden over alles wat te maken heeft met webmail! 

KPN webmail 

Als je klant bent bij KPN, dan kan je ook via de KPN webmail jouw mails gemakkelijk lezen en ze gaan versturen. Je hoeft dus zeker en vast niet mee te gaan in de generaties van de smartphone, je kan best zonder, ook als je fan bent van mailen. Het enige wat je moet aanmaken om te kunnen genieten is een KPN webmail account en een gebruikersnaam en paswoord aanvragen. Op die manier kan jij op elke computer waar je ook bent, naar het het internet surfen en op de KPN webmail met jouw gegevens inloggen. Wanneer je dus een langere tijd op vakantie bent, blijf jij ook altijd en overal bereikbaar! 

Via webmail inloggen op Social Media 

Ook op vakantie maken we vaak naar hartenlust gebruik van social media. Hoe handig kan het dus zijn dat je via je webmail ook kan inloggen op sociale media? Dat is dus perfect mogelijk wanneer jij mails en leest verstuurt aan de hand van een webmail. Het inloggen en zelfs een account aanmaken op sociale media was nog nooit zo eenvoudig! Zo kan jij naar hartenlust alle leuke dingen die je meemaakt op vakantie delen met vrienden en familie!