Wil je de naamsbekendheid van jouw bedrijf  vergroten? Er zijn ontzettend veel manieren om dit te doen, maar vaak vinden we het lastig om te bepalen wat voor ons goed gaat werken. Daarom geven wij jou in dit artikel drie handige tips die vaak goede resultaten opleveren.

Tip 1: Wees actief op social media

Steeds meer mensen zijn online te vinden. We zijn met name actief op social media. Waarschijnlijk is jouw doelgroep ook wel te vinden op een bepaald social media platform. Ga voor jezelf na op welk platform jouw doelgroep waarschijnlijk het meest actief is en maak hier een account aan. Nodig je vrienden uit, plaats in ieder geval wekelijks iets en reageer in groepen en op berichten van andere personen of bedrijven. Door actief te zijn op social media laat je jezelf online zien en kom je bij meer mensen in the picture.

Afbeelding (gratis & rechtenvrij):  https://pixabay.com/nl/photos/twitter-facebook-samen-292994/

Tip 2: Laat materialen bedrukken met jouw logo

Ook offline reclame werkt nog steeds goed voor je naamsbekendheid. Als je doelgroep jouw naam vaker voorbij ziet komen, is de kans groter dat ze een product of dienst afnemen. Laat daarom materialen bedrukken met jouw logo. Zo kun je bijvoorbeeld tape met logo laten bedrukken. Dit bedrukte tape kun je gebruiken om de pakketten die je verzendt dicht te maken. Je kunt het logo ook natuurlijk op je dozen bedrukken of je kunt pennen, doppers of tasjes laten bedrukken en gratis uitdelen.

Tip 3: Sponsor een sportclub

Niet veel mensen denken hieraan, maar het werkt wel degelijk: het sponsoren van een sportclub. Als je een grote sportclub sponsort, kan het zijn dat dit ook nog eens op televisie wordt uitgezonden. Ligt dit boven je budget? Dan kun je ervoor kiezen om een lokale sportclub te sponsoren. Zeker voor lokale bedrijven kan dit interessant zijn.