Een cursus Office volg je natuurlijk om je computer skills te verbeteren. Maar wist je dat een cursus ook een mooi moment is om je toekomstige partner te ontmoeten? Veel mensen die zich inschrijven voor een cursus zijn stiekem op zoek naar liefde. Wij geven je 3 tips om een partner te vinden via een cursus Office in Groningen.

1. Buurman of buurvrouw

Kijk goed naast je. Zit er een knappe vent aan je linkerzijde of een oogverblindende dame aan je rechterzijde? Waar je ook op valt: ga ervoor! Laat merken dat je Word niet helemaal snapt en vraag om hulp. Wanneer je buurman of buurvrouw je te hulp schiet, leg je voorzichtig je hand op zijn of haar hand. Read the room en check of er een date inzit.

2. Stiekem online zoeken

Stel je hebt geen computer thuis, dan is een cursus Office de perfecte kans om gebruik te maken van een pc met internet. Zoek stiekem online naar datingssites en vind je ideale partner. Ben je alleen op zoek naar seks? Zoek dan naar een sexdate in Groningen. Lekker in de buurt. Misschien lig je vanavond al in de armen van je droomman of droomvrouw. Doen!

3. In supermarkt

Is de cursus Office op tijd afgelopen en is de supermarkt nog open, doe dan nog even snel een rondje over de groenteafdeling. Kijk potentiële partner diep in de ogen en trek je stoutste schoenen aan.

Pro tip: geef jouw telefoonnummer niet, maar vraag zelf om zijn of haar telefoonnummer. Initiatief tonen wordt gewaardeerd.